Pertandingan nasyid at sekolah

Assalamualikum,
Hye peace (Y)


Semalam adalah hari pemberian buku kemajuan dan pertandingan nasyid di sekolah.Hah BM sungguh ayat ella :D hahahaha...

cu tengok reaksi2 pelajar kelas 2B time cg bgi kad kemajuan..


kat kelas ella ader 9 orang je budak lelaki,maklumlah lelaki dah pupus..hahahaha


Hmmm....


Alahai,malu2 kucing la plak...hahaha


ehem2..awak tuu,cg aderr kat depan tu..


Amboi..bawak phone nampak..


Nie S/U kelas kami..Nur Adilah


Budak pandai derr..congratz bebe ^_^


Yang ini plak,ketua kelas kami..Ahmad Hannan

Okehh..tu jerr gambar yg sempat di rakam..nie plak gambar di dalam dewan..


Nie time nk buat persiapan untuk pertandingan nasyid Peringkat Zon 2..


Cehhh..ini budak belagak jadi juri la plak..hahaha


Antara abang2 yg menyertai pertandingan nasyid (blom bersiap lgi..)


Gelagat pelajar2 masa dalam dewan..



Soutul Azhari the best..


SMU(A) AZHARIAH atau Soutul AZHARI adalah johan..!!


Pengacara majlis..hahaha

Oklah.. That's all.. Bye! ;)



Terima Kasih kerana sudi baca post ni, kalau sudi komen and like! ;)

1 comment:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Assalamualaikum..Nak tulis ke??Erm,,boleh tahan tulis tu..hehehe..